KONTAKT //
M

Instagram
Annoncering

Vi skaber kunderelationer på jeres vegne //

Fristende desserter. Eksotiske feriebilleder. Perfekt indretning. Det er måske, hvad I ofte forbinder med Instagram. Men, det kan meget mere. For selvom det hovedsageligt er tænkt som en digital legeplads, hvor brugerne har en forventning om hygge, inspiration og ikke mindst selviscenesættelse, bladrer de også af og til forbi en annonce.

Den annonce kunne være jeres. Er den visuelt fængende og lægger op til engagement, kan det tilfældige møde med jeres annonce være det, der skaber en ny kunde.

Det er ikke let, men vi ved, hvordan man gør.

Vi giver jer mere tid og opmærksomhed //

Sociale medier kan være en tidsrøver. Men, det bliver det ikke for jer, da vi styrer hele jeres Instagramprofil og derfor tager os af:

  • Opslag
  • Fotografering
  • Content
  • Annoncering

Det er ikke noget, vi bare lige gør, da vi først skal lære jer, jeres værdier og målgruppe at kende. Herefter dykker vi ned i det strategiske, både når det kommer til det visuelle udtryk og engagementsskabende indhold. For det tilsammen sikrer, at I ikke kun får flere følgere ud af jeres annoncering, men også får følgere, der aktivt følger med og dermed er mere tilbøjelige til at købe jeres produkter eller services.

Udnyt Instagrams superkræfter //

Instagram kan noget helt særligt. Mennesker husker bedre i billeder, og det er netop mediets og dermed også jeres superkræft. Sammen med vores viden om visuel branding og identitet kan vi hjælpe jer med at skabe opmærksomhed og sikre, at I og jeres produkter eller services bliver indprentet i nethinden hos jeres målgruppe.

Med andre ord får I en fordel i kapløbet om kunderne med Instagram annoncering.

Vi kan styrer hele jeres instagramprofil

Kvalificeret rådgivning

Kreativt content

Ønsker du hjælp
til Instagram?