KONTAKT //
M

Facebook annoncering

Få flere penge på bundlinjen //

Det lyder måske som noget, I har hørt før. Men den er god nok. For med 3,5 millioner danske brugere er Facebook det absolut største sociale medie i Danmark – og deri ligger der et kæmpe potentiale. Hvis det udnyttes korrekt.

I modsætning til annoncering på Google Ads kan Facebook annoncering skabe relationer til jeres målgruppe og kunder. Når vi tager os af jeres annoncering på Facebook, gør vi derfor med udgangspunkt i, at mennesker elsker at handle med mennesker. Vi giver jeres produkt eller service et personligt og menneskeligt touch, så I allerede fra første annonce skaber relationer og får flere penge på bundlinjen.

Vi skaber behov, der ikke før var der //

Med en skarp, visuel tilgang til jeres content og en gennemtænkt strategi for, hvordan I skaber en relation til jeres nuværende og potentielle kunder, kan I skabe et behov, der ellers ikke var der.

Hvordan I gør det, er ikke noget, I behøver bruge en masse tid på. For det tager vi os af. Vi styrer jeres Facebook og tager os derfor af opslag, fotografering, strategi og content, så I kan bruge jeres tid på det, I er gode til.

I er med i hele processen og har derfor indsigt i strategi og resultater. Vi tager jer også altid med på råd, hvis vi har ideer til en ændring af strategien, eller vi kan se, at der er behov for andre tiltag. Det gælder også den anden vej rundt.

Alt det tilsammen skaber de bedste resultater.

Håndtering af konto

Kvalificeret rådgivning

Kreativt content

Ønsker du hjælp
til facebook?